Foundation Bekkers luxe lingerie en ondermode in Boxtel | Lingerie
15825
page,page-id-15825,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

ANITA

Nieuwe trends, jarenlange ervaring en het enthousiasme voor het dragen van mooie producten dragen bij aan de kwaliteit en resulteren in een beha, die niet alleen optimaal zit, maar ook elegant en attractief is.

AMOENA

Amoena richt zich op het ondersteunen van vrouwen in de wereld sinds 1975 en heeft een uitgebreid aanbod van bh’s, badmode en borst symmetrie producten die aan de behoeften van iedere vrouw te pakken te bieden.

CHANTELLE

Chantelle gebruikt voor alle lingerie en badmode materialen van hoge kwaliteit. Naadloos gladde en elastische stoffen worden gebruikt voor onzichtbare lingerie en shapewear. Ideaal voor onder shirts en jurken die nauwsluitend zijn of sterk tekenen.

CINDERELLA

Cinderella is creatief, een tikje eigenwijs en bepaalt graag zelf waar ze heen gaat. Op haar weg laat ze zich leiden door zachtheid, elegantie, lichtheid en kracht naar schitterende collecties die mensen in vervoering brengen. Dit garandeert u een jarenlang draagcomfort.

FELINA

Al meer dan 130 jaar is de naam FELINA synoniem voor dessous in topkwaliteit. De BH’s, slips en body’s worden met veel ervaring speciaal ontworpen voor de wensen en eisen van zelfbewuste vrouwen die midden in het leven staan.

MARIE-JO

De lingerie van Marie Jo is op het lijf geschreven van de hedendaagse modebewuste vrouw. Op elk moment. Voor elke gelegenheid.

MARIE JO L’AVENTURE

Marie Jo L’Aventure heeft een jonge collectie met veel gladde mousse cups die je onzichtbaar onder alle kleding draagt. Speelse kleurschakeringen, vrouwelijke en pure collectie met oog voor design en detail.

PASSIONATA

Passionata ontstond eind jaren 90. Passionata heeft er voor gezorgd dat fijne lingerie dagelijks door vrouwen gedragen kunnen worden. Door de relatie met het merk Chantelle profiteerd passionata van de kennis en ervaring.

TRIUMPH

De betoverende designs en vleiende materialen van het Triumph ondergoed omspelen uw contouren en zijn zowel overdag als ’s nachts onmisbare begeleiders. Ontdek het grote Triumph assortiment aan dames lingerie die gedurende de gehele dag voor een luxe gevoel zorgen.

TRIOLET

Triolet biedt een breed gamma aan gaines, beha’s zonder beugel, corselets en jartellengordels. Triolet combineert jarenlange ervaring met modieusheid en functionaliteit. Dit merk biedt kwaliteitsproducten met het oog op flexibiliteit en een erg goede pasvorm.