Foundation Bekkers luxe lingerie en ondermode in Boxtel | Ondermode
15921
page,page-id-15921,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

MAGIC

Magic Bodyfashion is het grote geheim in de kledingkast! De corrigerende lingerieproducten van Magic zorgen voor een beter figuur en een betere pasvorm voor vrouwen. Daarnaast zijn er handige oplossingen voor hedendaagse kledingprobleempjes.

SCHIESSER

Schiesser, dat is ondergoed en nachtmode voor dames, heren en jongeren om te koesteren. Puur welbehagen in natuurlijke materialen. Traditionele kwaliteit met een uitgesproken hedendaagse look.

SLOGGI

Al 25 jaar is sloggi met zijn expertise in feelgood ondergoed marktleider in slips. Geen enkel ander merk verwent vrouwen vandaag met zo veel soorten feelgood ondergoed. Zowel onzichtbaar als comfortabel, bij elke smaak en elk humeur past wel een Sloggi.

TRIUMPH

De betoverende designs en vleiende materialen van het Triumph ondergoed omspelen uw contouren en zijn zowel overdag als ’s nachts onmisbare begeleiders. Ontdek het grote Triumph assortiment aan dames lingerie die gedurende de gehele dag voor een luxe gevoel zorgen.